Kierrätä kodin elektroniikka tavaroitasi! Hollola Lahti kierrätys nouto noutopalvelu harrastus elektroniikka ilmainen free keräys piste

 

Noudan lahden ja Hollolan alueilta kaikki tallentavat vialliset digiboxit jotka ovat alkuperäisessä kunnossaan tippuneet yms kunhan niistä ei ole osia itse poistettu. Noudan sovittuna aikatauluna niin Sinun ei tarvitse vaivautua itse viemään kierrätykseen näitä tavaroitasi. Noudan sovitusti ne kotioveltasi. Helppoa ja yksinkertaista. yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen kierratys@viheraho.com

 

 

 

 

Tämänpäivän kierrätyksessä on suuria puutteita!
Kaikkia tavaroita ei hyödynnetä eikä tarkasteta eikä korjata.

Lahden alueella voin hakea käyttökelpoisia henkilöautoon mahtuvia eria suoraan luotasi.

Eli jos haluat lahjoittaa harrastelijoille heidän omaan käyttöönsä erilaisia elektroniikkalaitteita tietokoneita pen4 tasoisia ja siitä ylöspäin useampia digiboxeja eli kaikkea joita voidaan hyödyntää elektronikka harrastuksissa.

Myös yritykset jos teillä on tietokoneita yms tavaraa otamme mielellämme vastaan teille turhaksi/poistoon meneviä tavaroita.

En toimi ammattimaisesti joten tästä ei peritä mitään maksuja joten haen ilmaiseksi Lahti ja lähiympäristö seudulta tavarasi pois edelleen hyötykäyttöön.

Meille turhat tavarat toimitamme asianmukaiseen ser keräyspisteeseen.

Pyrimme käyttämään kaikki kuitenkin hyödyksi niin pitkälle kuin se on järkevää.

Littunäyttöjä,adsl modeemeja Palomuuripurkkeja palvelimia tietokoneita .

Kiintolevyistä on kamala pula ja levyjenpuhdistus tehdään tietoturvallisesti niin ettei sieltä alkuperäistä dataa voida kaivaa.

http://www.youtube.com/watch?v=-VDOV8jfwiw

 

Ota yhteyttä sähköpostitse